Acta Assemblea 4-D 14:00

Avui a l’assemblea del migdia hem fet una assemblea oberta i general.

L’assistència ha estat d’unes 15 a 20 persones, amb companys d’Informàtica, Telecomunicacions i Química.

A l’assemblea s’ha tractat els següents punts:

 1. Proposta de dormida a l’ETSE.
 2. Malestar dels companys d’informàtica i l’assemblea.
 1. A l’assemblea la proposta que ha sorgit ha estat d’una dormida, als passadissos, sense trencar el ritme de treball que es porten a les aules, doncs seria contraproduent. S’ha acordat que l’objectiu de la dormida és el de recolzament a les reivindicacions dels companys i companyes mobilitzats a les altres facultats del campus i obrir un espai de debat dins de la nostra escola, prioritzant fer un anàlisis profund i crític sobre com s’està aplicant l’EEES a les Enginyeries, conjuntament amb companys de la UPC i de l’AUS. No obstant es planteja obrir activitats d’altres tipus també (p.e. tallers de Programari Lliure). L’objectiu és doble: per un cantó obrir el debat sobre l’EEES, l’altre crear teixit social a l’escola.
  S’han proposat (encara no estan formades) les següents comissions:

  • Comissió Logística: s’encarrega de les relacions amb suport logístic, aconseguir aules per fer activitats.
  • Comissió Menjar: organitzar àpats.
  • Comissió Neteja: dinàmiques de convivència (neteja, etc…).
  • Comissió Activitats: s’encarrega de planificar activitats (xerrades, debats, tallers)…
  • Comissió Portaveus: companys i companyes encarregades de relació amb els mitjans o redacció de comunicats.

  S’han proposat diverses activitats: com debats sobre Bolonya i les enginyeries i una sobre el  desenvolupament humà també s’ha proposat un passi de pel·lícules .

 2. L’altre tema que s’ha tractat a l’assemblea ha estat a petició d’un company juntari d’informàtica, se’ns ha fet arribar que els companys d’informàtica estan molt molestos amb l’assemblea i la seva actitud doncs creuen que l’assemblea ha estat de menyspreu i passotisme davant dels companys informàtics que s’han mobilitzat. Hem cregut convenient invitar als companys d’informàtica que ens exposin el seu cas, obrir un debat sobre el què està passant a Informàtica (la problemàtica, movilització passada i la pròxima…) i entre tots i totes obrir una via de col·laboració, debat, diàleg… L’intenció de l’assemblea és “sumar i no restar” i que l’objectiu de l’assemblea és representar a TOT l’estudiantat de l’ETSE i valorem positivament que els informàtics es movilitzin i creiem que sería més enriquidor debatre a fons el cas d’informàtica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s